2017. február 25. -
Corinthia Hotel Budapest

Sétálótér

A Magyar Borok Bálján a báli vacsora és programok mellett 20.00 órától megnyílik a bál sétáló tere, ahol exkluzív kiállítóinkkal, illetve további gasztronómiai ínyencségekkel találkozhat. A sétálótér a beszélgetés, ismerkedés színtere is, ahol közben kötetlenül kóstolhatja borbárjaink kiváló tételeit, a kávéház különlegességeit, vagy ha kedve tartja részt vehet kaszinónk játékain (rulett, póker és blackjack) harcba szállva értékes nyereményekért. A sétálótérhez tartozó nyitott teraszon kipróbálhatja szivarkínálatunk széles repertoárját.

 

Kiállítók


Gasztronómia


Budai Gesztenyés Étterem
Döntően hagyományos ételeket készítünk a mai fogyasztónak a legmodernebb konyhatechnológiai eszközökkel.
Mindig az évszakokhoz igazodó ételeket kínálunk a vendégeinknek, mert hisszük, hogy a természetben minden megtalálható, amiből ízletes ételeket varázsolhatunk.

Kóstolható falatok:
  • Noriba tekert lazactatár mogyorómajonézzel
  • Hízott kacsamáj terrine furmintredukcióval és kaláccsal
  • Kacsarilette vargányamajonézzel, salátával és feketeribizli vinaigrettel
budaigesztenyes.hu


Gourmand Company
Szarvasgombás termékcsaládunkat saját gyűjtésű hazai gombákból készítjük. Receptúráink a klasszikus, egyszerű variációktól a modern csúcsgasztronómiai ötvözetekig terjednek.  A feldolgozás során ügyelünk rá, hogy a szarvasgomba megőrizze egyedi ízét, illetve tovább gazdagodjon a házasítás által. Kihívásnak tartjuk, hogy erdeink kincseit elérhetővé tegyük hazánkban, ezért mottónk a következő:

Egy falat luxus mindenkinek jár!

A bálon kóstolható:
  • Szarvasgombás olaj
  • szarvasgombás páté
  • szarvasgombás lila hagyma, szarvasgombás cékla
www.terratuffola.hu


Naturaqua
A Bál hivatalos vízpartnere.
A NaturAqua olyan kiváló minöségü magyar termék, amely a mindennapi folyadékpótlás és a minőségi gasztronómia elengedhetetlen összetevője. Az ideális ásványianyag-összetételének köszönhetően, a semleges és kellemes ízű NaturAqua kiválóan párosítható borokkal.
www.natur-aqua.hu/hu/home/


Segafredo Zanetti Hungária Kft.
A bál hivatalos kávé partnere
Segafredo- az igazi olasz espresso


Stelázsi
Régi ízek új köntösben
Célunk, hogy összefogjuk azokat a kis- és közepes élelmiszer ipari vállalkozásokat, melyek egyedülálló minőséget termelnek. Tapasztalataink szerint növekszik azoknak a vásárlóknak a tábora, akik tudják: az egészséges táplálkozás egyik alappillére a tiszta és tradicionális alapanyagokból készült élelmiszer. Közvetlenül a termelőktől szerezzük be a termékeket, így meggyőződésünk szerint a STELÁZSI hozzájárul a gasztronómiai és kulturális örökség megőrzéséhez.
www.stelazsibolt.hu


Süss Édes Élet
www.suss.hu


Zila Kávéház – Krisztina Cukrászda

A bálon kóstolható:
  • Karamellás-gesztenyés kávékocka
  • Csokis meggyvarázs
  • Joghurtos-almás desszert
www.zilakavehaz.hu

BorászatokKamocsay Ákos Prémium borok
Kamocsay Ákos prémium borai hitelesen mutatják be a Neszmélyi borvidék kiváló adottságait. Kamocsay kiemelt figyelme és a dűlőszelektált, kézzel válogatott termés kimagasló minőségű borokat eredményez. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 2013-as Superior Chardonnay ezüstje a Chardonnay du Monde versenyen, vagy ugyanezen évjárat Prémium Olaszrizlingjének aranyérme a Les Citadelles du Vin-en.
www.hilltop.hu
www.kamocsaypremium.hu


Heidrich Pince
www.tokajwine.hu/


Holdvölgy Pincészet
Tokaj legjava - Történelmi hitelesség, Értékállóság, Megbízhatóság
www.holdvolgy.com


Liszkay Pincészet
www.liszkay.com


Magyarország csúcsborászai
Kóstolja meg Magyarország csúcsborászainak különleges tételeit


Winelovers White
Fehérbor stand a Winelovers válogatásában


Winelovers Red
Vörösbor stand a Winelovers válogatásábanTovábbi kiállítók


AC su misura
Az AC su misura egyet jelent az olasz szakértelemmel – egyedi, méretre készített öltönyök, ingek és kiegészítők szerepelnek a kínálatban. Az elkészült termékek minőségét a gondosan megválasztott olasz manufaktúrák által végzett munka, a felhasznált alapanyagok kiváló minősége és a folyamatban résztvevők szakértelme és tapasztalata garantálja. www.acsumisura.com


Borkollégium
Tudással töltve
www.borkollegium.hu
A báli menüsor boraival


Cigartower – szivarsarok
www.cigartower.hu


EONFermentis
Célom, hogy innovatív technológiákat ismertessek meg a magyarországi borászokkal, akik az új szakmai ismeretek által tovább tudják emelni a borok minőségét. (Szendei Gergő, borász)
www.fermentis.com


Jolly Joker Fun Club Casino
Póker – roulette - black jack
www.jollyjoker.hu/hu


Royal DiamondsWallis Pest