2018. február 24. -
Corinthia Hotel Budapest

Program





A bál háziasszonya
Ördög Nóra, Junior Prima díjas televíziós műsorvezető

A népszerű televíziós személyiség 2014-ben a TV2 csatornához szerződött, nevéhez kötődnek a Rising Star, Az ének iskolája, A Kocka, a Kismenők valamint a Star Academy című műsorok. Korábban az RTL Klubnál is számtalan sikerprodukció műsorvezetője volt, mint a Szombat esti láz, a Csillag születik, vagy az X-Faktor. 2011-ben Junior Prima díjjal ismerték el munkáját, 2016-ban pedig a Televíziós újságírók díját kapta meg.

Costes Downtown: Tiago Sabarigo főséf


Costes Downtown: Tiago Sabarigo főséf
Tiago Sabarigo

Top éttermekben edződött fiatal portugál séf. A Costes Downtown séfje 2015 áprilisa óta, 2016 márciusában kiérdemelte a Michelin csillagot.Szenvedélyes szakács, aki szívesen kísérletezik új konyhai eljárásokkal. Perfekcionista, mindig keményen dolgozik, mindeközben lojális, őszinte és segítőkész személyiség, jó humorérzékkel,
Korábbi munkatapasztalatai: Four Seasons Hotel Ritz Lisbon, Petrus by Gordon Ramsay London, Texture Restaurant London.
A legnagyobb hatással Aggi Sverrisson volt rá az ételek tiszteletét illetően, míg fő mentorának Gordon Ramsey-t tartja a sztenderdek és a nála megismert munkamorál miatt.
Corinthia Hotel Brasserie & Atrium,
Bolyki Péter konyhafőnök

Corinthia Hotel Brasserie & Atrium, Bolyki Péter konyhafőnök
Bolyki Péter

Hisz abban, hogy igazán ízletes ételeket csak minőségi, természetes alapanyagok felhasználásával lehet elkészíteni, éppen ezért kizárólag a legmegbízhatóbb, legigényesebb termelőktől szerzi be a hozzávalókat. Vallja, hogy így lesz minden tál étel egyedi és különleges, mert minden falatban, minden ízében gondos kezek áldozatos munkája rejlik.


Budai Gesztenyés Nagyvendéglő – Janek Gábor konyhafőnök

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő – Janek Gábor konyhafőnök
Janek Gábor


Janek Gábor a tradíciókat hűen ápoló, mégis újszerű gasztronómiát képvisel. Üzenete közvetlen, egyenes és érthető: célja a a hagyományos és a modern ízek összehangolása, a múlt alapanyagainak és a jövő technológiájának ötvözése.
Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem – Farkas Vilmos cukrász

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem – Farkas Vilmos cukrász
Farkas Vilmos

2008-ban a Culinary Expon, Magyar bajnoki aranyérmet szerezett cukrász artisztika kategóriában.
2011-ben ő készítette az Ország Tortáját, a kecskeméti sárgabarackos köles tortát. Jelenleg a Zila Kávéház Krisztina Cukrászda díszítő- és kreatív cukrászaként dolgozik; feladata új receptek megalkotása. Ezen kívül a Miele Főzőiskolában és Magyarország vezető internetes főzőcsatornáján is találkozhatunk vele.


Kiss Zoltán

Kiss Zoltán


Liszkay Mihály

Liszkay Mihály


Nyári Károly

Nyári Károly


Gájer Bálint

Gájer Bálint


Gál Tibor egri borász, akinek emlékére a díjat létre hozták

Gál Tibor egri borász, akinek emlékére a díjat létre hozták


Nyári Károly és a Nyári lányok (Nyári Aliz és Nyári Edit)

Nyári Károly és a Nyári lányok (Nyári Aliz és Nyári Edit)


Magyar Táncművészeti Főiskola

Magyar Táncművészeti Egyetem


Night Cruisers Band

Night Cruisers Band