2020. február 15. -
Corinthia Hotel Budapest

Program

A bál háziasszonya Erős Antónia

A bál háziasszonya  Erős Antónia
Erős Antónia az RTL Klub Híradó műsorvezetője

Lehet-e valaki igazi baranyai úgy, hogy még soha nem járt Villányban? A válaszom az, hogy nem. Szigetvári vagyok, Pécsen házasodtunk, a férjemmel húsz éve járunk a kedvenc borvidékünkre, ahol mára sok barátunk van. Noha csak keveset szabad, igazi „kóstoló” vagyok a javából. Érezni az illatát, figyelni a színét, és picit meg is kóstolni – így borozhat egy cukorbeteg. A legfontosabb –bármely borvidéken legyünk is- , hogy olyanokkal kortyolhassunk el valami finomat, akiket szeretünk.

A bál creative chef-je Bernáth József


A bál creative chef-je Bernáth József
Bernáth József az RTL Klub Konyhafőnök műsorának chef-je


Bernáth József kreatív séfként London egyik vezető catering cégének a tagja. Pályafutását ugyancsak egy catering cégnél kezdte, melyet akkoriban Harmath Csaba vezetett.

Pethő Balázs kezei alatt tanulta meg a szakma apróbb fortélyait, s Balatonszemesen Csapody Balázs és Jahni László mellett jött rá: lehet családias hangulatban is dolgozni. Ezután került Lyonba, majd onnan Londonba.

Jelenleg az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában láthatja őt a gasztronómia iránt érdeklődő közönség. Ezt megelőzően a párizsi Museé d’Orsay éttermében három hónapon keresztül az ő menüjének a tolmácsolásában ismerkedhettek meg a látogatók a magyaros ízekkel.
Az InterContinental Budapest szálloda chefje Gullner Gergő

Az InterContinental Budapest szálloda chefje Gullner Gergő
Gullner Gergő: Az InterContinental Budapest szálloda új kulináris koncepciója - „a luxus találkozása a hagyományokkal”

Gullner Gergő Kuvaitból hazatérve kezdte meg a munkát az InterContinental Budapest szálloda falai között, ahol korábban – tanulóként - az első konyhai fortélyokat sajátította el és magába szívta a konyhaművészet iránti szenvedélyét. Gergő dolgozott Vancouverben, New Yorkban, Budapesten, Zürichben, Dubajban, Moszkvában és Kuvaitban. A legnagyobb szállodaláncok és éttermek alkalmazottjaként – ideértve a Baltschug Kempinskit (Moszkva), a Zürich Marriott Hotelt (Svájc), a The Monarch Dubait (Egyesült Arab Emirátus), nem is szólva az Al Wazzan Csoportról Kuvaitban – a különleges hozzávalók és egzotikus ételek széles választékával ismerkedett meg. Számos híresség kóstolta már Gergő ínycsiklandozó kulináris különlegességeit, mint például II. János Pál pápa, II. Erzsébet királynő, Hilary Clinton, Roman Herzog, Fülöp edinburgh-i herceg és még sokan mások. Gasztronómiai filozófiáját így foglalja össze: „Rajongok az élet egyszerű dolgaiért, és ez a konyhában sincs másképp. Nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat. Az ízek tökéletes kombinációját keresem, amit aztán megoszthatok másokkal. Szeretem, ha az ételen túlmutató, egyedi élményben részesíthetem a vendégeimet. Mindegyik fogásnak megvan a maga története, amelyből különféle beszélgetések kerekednek. Ezeket a pillanatokat – úgy hiszem – érdemes megosztanunk egymással.”

Döme Norbert

Döme Norbert


Liszkay Mihály

Liszkay Mihály


Liszkay borok

Liszkay bor


Voice and Guitar – Micheller Myrtill és Pintér Tibor

Voice and Guitar – Micheller Myrtill és Pintér Tibor


Gál Tibor egri borász, akinek emlékére a díjat létre hozták

Gál Tibor egri borász, akinek emlékére a díjat létre hozták


Tóth Vera

Tóth Vera


Zsédenyi Adrienn - Zséda

Zsédenyi Adrienn - Zséda


Magyar Táncművészeti Főiskola

Magyar Táncművészeti Főiskola


Night Cruisers Band

Night Cruisers Band


Korábbi programjaink