2019. február 16. -
Corinthia Hotel Budapest

Médiaajánlat

2018-ban  immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja. A báli  szezon meghatározó eseménye egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év  Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak az  üzleti, diplomáciai, kulturális, és közélet prominens személyiségei. Bár  a vendégek száma korlátozott, az esemény üzenete széles körhöz elér.  Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általános és boros médián kívül  az üzleti élet elismert orgánumaiban is szerepeljünk.

 

Megtiszteltetés  volt számunkra, hogy elfogadták felkérésünket, és védnökként vagy  díszvendégként hozzájárultak a Bál rangjának emeléséhez olyan nagyszerű  személyiségek, mint Módos Péter, Tiffán Ede, Dr. Vizi E. Szilveszter,  Dr. Erdő Péter, Dr. Lomnici Zoltán, Sebestyén Márta, Mádl Dalma, Dr.  Paczolay Péter, Jókai Anna, Dr. Fazekas Sándor és Nyúl Sándor.

 

A  rendezvényen fellépett többek között a Magyar Állami Népi Együttes,  Pitty Katalin, a Vivat Bacchus, Ákos, a Cotton Club Singers, Illényi  Katica, a Presidance Company, St. Martin, Nyári Károly és a Nyári  lányok, Rakonczai Imre, Horgas Eszter, a Four Fathers és Vásáry André,  Gájer Bálint, Tóth Vera és Zséda. Az esemény házigazdái voltak Borbás  Mária, Dr. Csizmadia András, Mautner Zsófia, Jókuti András, Erős Antónia  és Ördög Nóra. Minden évben átadásra került a Gál Tibor Emlékdíj,  2014-től kezdődően az Év Bortermelői által, 2017-től pedig az Év  Bortermelői és a Borászok Borásza cím birtokosai által javasolt, a  nagyközönség által megválasztott tehetséges, feltörekvő borásznak.

 

A  Borbál mögött szervezőként Magyarország legnagyobb online bormédia  cége, a Trinety Media Kft. áll. Korlátozott számú szponzori és  kereskedelmi együttműködést alakítunk ki, amelyek partnereink üzleti és  kommunikációs céljainak megfelelő, testre szabott megjelenéseket és  előnyöket biztosítanak számukra különböző kategóriákban. Amennyiben  szponzorként, kiállítóként, vagy médiatámogatóként kíván együttműködni,  tekintse meg a csatolt dokumentumot, illetve keressen bennünket a lenti  elérhetőségeken. 

Magyar Borok Bálja médiaajánlat (pdf, 2Mb)


Dr. Tábor István

A Magyar Borok Bálja szervezőbizottságának elnöke
Trinety Media Kft.


Telefon: +36 70 321-4891


E-mail: info@borbal.hu