2017. február 25. -
Corinthia Hotel Budapest

Médiaajánlat

2017-ben immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja. A báli szezon meghatározó eseménye egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak az üzleti, diplomáciai, kulturális, és közélet prominens személyiségei. Bár a vendégek száma korlátozott, az esemény üzenete széles körhöz elér. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általános és boros médián kívül az üzleti élet elismert orgánumaiban is szerepeljünk.

 

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy elfogadták felkérésünket, és védnökként vagy díszvendégként hozzájárultak a Bál rangjának emeléséhez olyan nagyszerű személyiségek, mint Módos Péter, Tiffán Ede, Dr. Vizi E. Szilveszter, Dr. Erdő Péter, Dr. Lomnici Zoltán, Sebestyén Márta, Mádl Dalma, Dr. Paczolay Péter, Jókai Anna, Dr. Fazekas Sándor és Nyúl Sándor.

 

A rendezvényen fellépett többek között a Magyar Állami Népi Együttes, Pitty Katalin, a Vivat Bacchus, Ákos, a Cotton Club Singers, Illényi Katica, a Presidance Company, St. Martin, Rakonczai Imre, Horgas Eszter, a Four Fathers és Vásáry André, Tóth Vera és Zséda. Az esemény házigazdái voltak Borbás Mária, Dr. Csizmadia András, Mautner Zsófia, Jókuti András és Erős Antónia. Minden évben átadásra került a Gál Tibor Emlékdíj, 2014-től kezdődően az Év Bortermelői által, 2017-től pedig az Év Bortermelői és a Borászok Borásza cím birtokosai által javasolt, a nagyközönség által megválasztott tehetséges, feltörekvő borásznak.

 

A Borbál mögött szervezőként Magyarország legnagyobb online bormédia cége, a Trinety Media Kft. áll. Korlátozott számú szponzori és kereskedelmi együttműködést alakítunk ki, amelyek partnereink üzleti és kommunikációs céljainak megfelelő, testre szabott megjelenéseket és előnyöket biztosítanak számukra különböző kategóriákban. Amennyiben szponzorként, kiállítóként, vagy médiatámogatóként kíván együttműködni, tekintse meg a csatolt dokumentumot, illetve keressen bennünket a lenti elérhetőségeken.

 

Magyar Borok Bálja médiaajánlat (pdf, 2Mb)


Dr. Tábor István

A Magyar Borok Bálja szervezőbizottságának elnöke
Trinety Media Kft.


Telefon: +36 70 321-4891


E-mail: info@borbal.hu