A bál

2020. február 15-én immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek a Corinthia Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek.

Amiért érdemes eljönni...

Exkluzív társaság

Az ország egyik legnagyobb presztízsű bálja azért különleges, mert nemcsak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplőinek megjelenése emeli fényét, hanem a legjobb magyar borok készítői is. Itt nem lepődik meg a borkedvelő, ha asztaltársával olyan borról beszélgethet, amelyet ő készített el.

Exkluzív társaság

Prémium borok

Borsorunkat olyan bortípusokra építettük, amelyek meghatározzák a hazai kínálatot. Szerepel benne az elegáns, tradicionális készítésű pezsgő, a Márai óta alapértelmezett olaszrizling, a furmint, a fűszeres kékfrankos, a méltóságteljes bordeaux-i típusú vörös és végül a világ semelyik édes borához nem hasonlítható, lélegzetelállító Tokaji.

A vacsora után lehetőség nyílik egyrészt a fenti borfajtákból más tételeket kóstolni, további borvidékek borait is megízlelni, valamint hagyományosan az Év Bortermelői és a Borászok Borásza díj nyertesei is készülnek egy-egy meglepetéssel.
Borsor megtekintése

Prémium borok

Fenséges ételek

A Bál azért is különleges, mert a séfek a borsorhoz komponálják meg a fogásokat. Immár hagyomány, hogy az ételsort előre lekóstoljuk gasztronómiai szakértők, újságírók és korábbi vendégeink értő segítségével, és az itt készült fotókat honlapunkra is feltöltjük.

A fentiek mellett természetesen számos fellépő, illetve program színesíti az estét.

Fenséges ételek

Helyszín

A Corinthia Hotel Budapest építésekor, a 19. században, egész Európában egyedülállónak számított. A csodálatosan felújított grandiózus épület a város egyik legnagyszerűbb létesítménye: messziről felismerhető tiszteletet keltő neoklasszikus homlokzatáról és a lélegzetelállítóan szép üvegtetővel fedett átriumairól. Lenyűgöző épületében a bálterem pompája garantálja a feledhetetlen élményt a rendezvény vendégei számára.

Tekintse meg a 360°-os panorámaképeket és a fotókat a helyszínről.

Helyszín
Helyszín

Hírlevél

Értesüljön elsőként a Magyar Borok Báljával kapcsolatos újdonságokról.

Szakmai partnereink

Winelovers Borászportál Vinoport Winelovers100 Borkollégium Borászok Borásza Borjog és Bormarkegint Konferencia Pezsgőkonferencia