2019. február 16. -
Corinthia Hotel Budapest

A Bál

2018. február 24-én immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek a Corinthia Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek.

 

Amiért érdemes eljönni…Exkluzív társaság

Exkluzív társaság


Az ország egyik legnagyobb presztízsű bálja azért különleges, mert nemcsak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplőinek megjelenése emeli fényét, hanem a legjobb magyar borok készítői is. Itt nem lepődik meg a borkedvelő, ha asztaltársával olyan borról beszélgethet, amelyet ő készített el.


Prémium borok

Prémium borok


Borsorunkat olyan bortípusokra építettük, amelyek meghatározzák a hazai kínálatot. Szerepel benne az elegáns, tradicionális készítésű pezsgő, a Márai óta alapértelmezett olaszrizling, a fűszeres kékfrankos, a méltóságteljes bordeaux-i típusú vörös és végül a világ semelyik édes borához nem hasonlítható, lélegzetelállító Tokaji. Ezen évről-évre visszatérő kategóriák sorát minden alkalommal kiegészítjük egy kedves vendégborral.

A vacsora után lehetőség nyílik egyrészt a fenti borfajtákból más tételeket kóstolni, további borvidékek borait is megízlelni, valamint hagyományosan az Év Bortermelői és a Borászok Borásza díj nyertesei is készülnek egy-egy meglepetéssel.

Borsor megtekintése


Fenséges ételek

Fenséges ételek


A Bál azért is különleges, mert a séfek a borsorhoz komponálják meg a fogásokat. Immár hagyomány, hogy az ételsort előre lekóstoljuk gasztronómiai szakértők, újságírók és korábbi vendégeink értő segítségével, és az itt készült fotókat honlapunkra is feltöltjük.

A fentiek mellett természetesen számos fellépő, illetve program színesíti az estét.


Helyszín

Helyszín


A Corinthia Hotel Budapest építésekor, a 19. században, egész Európában egyedülállónak számított. A csodálatosan felújított grandiózus épület a város egyik legnagyszerűbb létesítménye: messziről felismerhető tiszteletet keltő neoklasszikus homlokzatáról és a lélegzetelállítóan szép üvegtetővel fedett átriumairól. Lenyűgöző épületében a bálterem pompája garantálja a feledhetetlen élményt a rendezvény vendégei számára.

 

Tekintse meg a 360°-os panorámaképeket a helyszínről.

 

A bálozó közönségnek külön szobákat biztosítunk, hogy csodálatos környezetben, nyugodt körülmények között tudjanak felkészülni az eseményre és kipihenni a fáradalmakat. Függetlenül a szálloda kapacitásától, kedvezményes szobafoglalást biztosítunk a bál idejére 100 EUR/szoba áron, amely tartalmazza az adókat. Részletekért és foglalásért kattintson az alábbi oldalra.Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Fenséges ételek